Články z kultury - ročník 2010

Koncert a pohádka v multicentru

Koncert kapely Strašidelný elektrik band a dvě pohádky DDS Malis Libochovice obohatily na přelomu ledna a února kulturní dění v Horních Beřkovicích.

alt

 

Multifunkční centrum (bývalý kostel Sv.Václava) v psychiatrické léčebně se tak mimo aktivit primární protidrogové prevence pro pacienty PLHoB velmi často otevírá i pro příjemce z řad široké veřejnosti. Pestrá programová nabídka má do krásně zrekonstruovaného multimediálního prostoru nalákat diváky a posluchače z blízkého okolí i celého regionu.

Milovníky bluesrocku potěšila na konci ledna především díky zajímavým textům a energické hudbě pražská kapela Strašidelný elektrik band. Dětem ze základní a mateřské školy a klientům léčebny zase přijeli zahrát dvě pohádky členové dětského divadelního souboru Malis z Libochovic.

Na měsíc únor jsou v multicentru ještě připraveny folkový a punkový koncert a divadelní představení „Ach ta něha našich dam“. Výhledově chystáme koncerty takových umělců jako např. Xavier Baumaxa, Jiří Schmitzer nebo kapely Traband či Ready Kirken. Rádi bychom všechny přivítali také na Velikonoční výstavě nebo Jarní výstavě květin.
alt
 

Multifunkční centrum Horní Beřkovice

Pilotní projekt primární protidrogové péče | login