Kultura 2009

V této sekci jsou archivovány informace o všech akcích konaných v Multifunkčním centru Horní Beřkovice. Pro zobrazení klikněte na název akce.

 

Vánoční vystoupení ZŠ v multifunkčním centru

Naposledy se v roce 2009 otevřelo „Vzdělávací a výcvikové centrum primární protidrogové prevence“ v areálu Psychiatrické léčebny Horní Beřkovice pro zdejší pacienty.
 
alt
 

Číst dál...

Multifunkční centrum PLHoB informuje

Vzdělávací a výcvikové centrum primární protidrogové prevence (multifunkční centrum) v Psychiatrické léčebně Horní Beřkovice pracuje na plné obrátky. Program specifické prevence (přednášky, terapie a psychoedukační skupiny) pro zamezení vzniku duálních diagnóz pacientů léčebny je doplněn o kulturní a resocializační programy, odborné semináře a další aktivity v rámci nespecifické primární prevence.

 

 

Číst dál...

V PLHoB skončila výstava bižuterie a mandal

Celý minulý týden probíhala v multifunkčním centru psychiatrické léčebny v Horních Beřkovicích výstava bižuterie a mandal.

Jednalo se o první prodejní výstavu paní Zdeňky Boučkové, která se již přes půl roku věnuje tvorbě originálních výrobků ze skla, dřeva či kamene. Bývalá učitelka základní školy opustila ze zdravotních důvodů své povolání a jako náhradu si našla ruční práce všeho druhu, především navlékání korálků. Další techniky, které paní Boučková využívá, jsou smaltování, ketlování a fusing.

alt

Číst dál...

Rebelové

Multifunkční centrum PLHoB zve všechny malé i velké na představení dětského pěveckého a divadelního souboru z Lužce nad Vltavou plné písniček, divadla a tancování z populárního muzikálu LUŽÁČEK a SPECIFIK jako REBELOVÉ.

alt
 

Výstava bižuterie a mandal

Multifunkční centrum PLHoB a paní Zdeňka Boučková vás srdečně zvou od 3.11.2009 do 10.11.2009 na prodejní VÝSTAVU BIŽUTERIE A MANDAL. Možnost prohlídky a koupě originálních výrobků ze skla, dřeva a kamene vytvořených korálkováním, fusingem, smaltováním a ketlováním. Více můžete vidět v MC nebo na www.bizumandaly.webnode.cz.

Fotografie z výstavy je možno prohlédnout v sekci fotogalerie.

Multifunkční centrum Horní Beřkovice

Pilotní projekt primární protidrogové péče | login